Dhaptar sekolah menengah atas negeri ing Jawa Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA N 2 Ciamis

Pratélan sekolah menengah atas ing Jawa Kulon inggih punika salah satunggaling pratélan ingkang ngewrat nama-nama sekolah tingkat menengah atas saé punika ingkang nagari punapa déné ingkang swasta ingkang wonten ing provinsi Jawa Kulon.

Pratélan sekolah menengah atas nagari ing Laladan Istimewa Jawa Kulon ing ngandhap punika inggih pratélan sekolah ingkang dipunkelola déning Dinas Pendidikan provinsi Jawa Kulon lan dipunklompokaken dhedhasar wewengkon administrasi kutha utawi kabupatèn ingkang wonten ing Provinsi Jawa Tengah. Sekolah menengah atas inggih punika urut-urutaning sekolah ingkang wonten ing sak nginggiling tingkat sekolah menengah pertama (SMP). Sejatosipun, ing tingkta sekolah menengah atas punika saged dipunpereng dados sekolah menengah atas nagari, sekolah menengah atas swasta ugi wonten sekolah menengah kejuruan (SMK) ingkang kedhudhukanipun sejajar kaliyan sekolah menengah atas, ingkang kapérang dados kalih ugi, inggih punika sekolah menengah kejuruan nagari lan sekolah menengah kejuruan swasta.
Ing ngandhap punika wonten kirang langkung sedasa kabupatèn lan kutha ing provinsi Jawa Tengah, ingkang kapérang saking kalih kutha, inggih punika kutha Bekasi lan Kota Cirebon saha woluj kabupatèn inggih punika kabupatèn Bandung, kabupatèn Subang, Kabupatèn Bandung Barat, Kabupatèn Bogor, Kabupatèn Cirebon, kabupatèn Kuningan, kabupatèn Bekasi, lan ugi Kabupatèn Cirebon.

Ing Kabupatèn Bandung wonten kirang langkung tiga likur sma nagari lan sma swasta, ing Kabupatèn Subang wonten kiran lankung gangsal sma nagari, ing kabupatèn Bandung Barat wonten kirang langkung gangsal welas sma nagari, ing kutha Bogor wonten kirang langkung gangsa sma tinkat swasta, ing kutha Cirebon wonten kirang langkung sangalas sma swasta, ing kabupatèn Kuningan wonten kirang langkung enem sma swasta, ing kutha bekasi wonten kirang langkung sangalas sma lan madrasasah aliyah nagari, ing kabupatèn Bekasi wonten tigang dasa enem sma nagari ingkang kapérang saking tigang dasa tiga sma nagari lan tigang madrasah aliyah. Ing Kabupatn Cirebon kirang langkung wonten sedasa sma nagari lan ing kutha Cirebon wonten kirang langkung sangang sma nagari, lan sanès-sanèsipun. Ing ngandhap punika inggih pratélan sekolah menengah atas lan sak derajat ingkang wonten ing Jawa Kulon:

Bandung[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 SMA Alfa Centauri Jl. Diponegoro No. 48, Bandung
2 SMA Bina Bakti Jl. Bima No. 9, Bandung
3 SMA BPI 1 Jl. Burangrang No. 8, Bandung
4 SMA BPI 2 Jl. Burangrang No. 8, Bandung
5 SMA Darul Hikam Jl. Tubagus Ismail Depan No. 78, Bandung
6 SMA Kartika Siliwangi 1 Jl. Taman Pramuka No. 163, Bandung
7 SMA Pasundan 1 Jl. Balong Gede No. 28, Bandung
8 SMA Pasundan 2 Jl. Cihampelas No. 167, Bandung
9 SMA Pasundan 3 Jl. Kebonjati No. 31, Bandung
10 SMA Pasundan 4 Jl. Cijerah No. 11, Bandung
11 SMA Pasundan 5 Jl. Sarirasa No. 130/04, Bandung
12 SMA Pasundan 6 Jl. Cikutra No. 201, Bandung
13 SMA Pasundan 7 Jl. Kebonjati No. 31, Bandung
14 SMA Pasundan 8 Jl. Cihampelas No. 167, Bandung
15 SMA Santa Angela Jl Merdeka No. 24, Bandung
16 SMA Santa Maria 1 Jl. Bengawan No. 6, Bandung
17 SMA Santa Maria 2 Jl Sulaksana Baru I no. 18 BANDUNG
18 SMA Santo Aloysius Jl Sultan Agung No. 4, Bandung
19 SMA Taruna Bakti Jl. L.L. R.E. Martadinata No.52, Bandung
20 SMA Trinitas Jl. Kebonjati No. 209, Bandung
21 SMAK 1 BPK Penabur Jl. Dursasana No. 2-6, Bandung
22 SMAK 2 BPK Penabur Jl. Dursasana No. 8, Bandung
23 SMAK 3 BPK Penabur Jl. Raya Cibeureum No. 92, Bandung

Subang[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 SMAN 1 Patokbeusi Jl. KM 1 Patokbeusi, Subang
2 SMAN 1 Pabuaran Jl. KM 1 Pabuaran, Subang

Bandung Barat[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 SMA Negeri 1 Cikalongwetan Jl. Purwakarta-Padalarang, Bandung Barat
2 SMA Negeri 1 Padalarang Jl. Barat
3 SMA Negeri 2 Padalarang Jl. Bandung Barat
4 SMAN 1 Cisarua Bandung Barat
5 SMAN 1 Batujajar Jl. Raya Selacau Batujajar Bandung Barat
6 • SMAN 1 Gununghalu Jl. Raya Simpang Gunung halu cililin, Bandung Barat
7 SMAN 1 Lembang Jl., Bandung Barat
8 SMAN 1 Parongpong Jl., Bandung Barat
9 SMAN 1 Cililin Jl., Bandung Barat
10 SMAN 1 Cipeundeuy Jl. Cinangsi Nanggeleng, Bandung Barat
11 SMAN 1 Cipatat Jl. Ciptaraharja No. 117 Bandung Barat
12 SMAN 1 Ngamprah Jl., Bandung Barat
13 SMAN 1 Cipongkor Jl. 31, Bandung Barat
14 SMAN 1 Rongga Jl. Cihampelas No. 167, Bandung Barat
15 SMAN 1 Sindangkerta Jl Merdeka No. 24, Bandung Barat

Bogor[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 SMA Budi Mulia Jl. Kapten Muslihat No. 22, Bogor
2 SMA Kesatuan Jl. Pajajaran No. 73, Komplek Pulo Armen, Bogor
3 SMA Mardi Yuana Jl. Siliwangi No. 50 Sukasari, Bogor
4 SMA Regina Pacis Jl. Ir. H. Juanda no 2, Bogor
5 SMA Unggulan Citra Nusa Jl. KSR Dadi Kusmayadi No. 17 Cibinong-Bogor

Cirebon[besut | besut sumber]

Ing Cirebon wonten 19 Sekolah Menengah Atas Swasta ingkang dipunkelola déning Dinas Pendidikan Cirebon wiwit dipuntindakaken otonomi laladan wonten ing taun 2001.

MA[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 MA Darul Masholeh Jl.Kedung Menjangan Rt.04/06

SMA & SMK[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 SMA Advent Jl.Pulasaren 1
2 SMA Cokro Aminoto Jl.Siliwangi Kramat I/23
3 SMA Kartika Jl.Karang Jalak No.61
4 SMA Putra Nirmala Jl.Dr Sutomo 33
5 SMA Santa Maria 1 Jl.Sisingamangaraja 22
6 SMA Santa Maria 2 Jl.Sisingamangaraja 22
7 SMA Sekar Kemuning Jl.SEKAR KEMUNING 36
8 SMA Siliwangi Jl.Dr Cipto Mangunkusumo
9 SMA Taman Siswa Jl.Perjuangan
10 SMA Widya Utama Jl.Kesambi Baru I/55 A
11 SMA Windu Wacana Jl.Pangeran Drajat 59
12 SMAI Al Azhar 5 Jl.Pilang Setrayasa 17
13 SMAI Nuurusshidiiq Jl.Wiratama 30
14 SMAI Syarif Hidayatullah Jl.Langensari 11
15 SMAK 1 BPK Penabur Jl.Dr Cipto Mangunkusumo 24
16 SMAK 2 BPK Penabur Jl.Dr Cipto Mangunkusumo 24
17 SMK Al Hidayah Jl.Situgangga
18 SMK Taman Karya Madya Teknik Jl.Alun-alun Kanoman 60

Kabupatèn Kuningan[besut | besut sumber]

MA[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 MA Husnul Khotimah Ds. Manis Kidul

SMA[besut | besut sumber]

No Nama Alamat
1 SMA ITUS Jalaksana Jl.Padjajaran no 1B Peusing, Jalaksana
2 SMA IT Al-Multazam Ds. Manis Kidul
3 SMA Kosgoro Jl.Aruji Kartawinata
4 SMA Yos Sudarso Kuningan
5 SMA BPK Penabur Kuningan

Kota Bekasi[besut | besut sumber]

Wonten ing Bekasi kasebar wonten 55 Sekolah Menengah Atas Negeri ingkang kapérang saking 19 SMA ing Kota Bekasi lan 36 SMA ing Kabupatèn Bekasi.

Déne ing Kota Bekasi piyambak, wonten 19 SMA ingkang kapérang saking 12 SMA Negeri, 2 Madrasah Aliyah Negeri lan 2 SMALB Negeri ingkang dipunkelola déning Dinas Pendidikan Kota Bekasi.[1]

Nama Sekolah Alamat
SMA Negeri 1 Jl. K.H Agus Salim No. 181
SMA Negeri 2 Jl. Tangkuban Perahu No.1
SMA Negeri 3 Jl. Pulo Sirih Raya No. 1
SMA Negeri 4 Jl. Cemara Permai
SMA Negeri 5 Jl. Gamprit
SMA Negeri 6 Jl. Asri Lestari Raya Perum. Mitra Lestari
SMA Negeri 7 JL. Lingkar Tata Kota
SMA Negeri 8 Jl. Irigasi No. 1 Rt 01/ Rw. 21
SMA Negeri 9 Jl. Raya Legenda
SMA Negeri 10 Jl. Flamboyan Raya Perum. Harapan Indah
SMA Negeri 11 Jl. Wibawa Mukti Kav. AURI
SMA Negeri 12 Jl. I Gusti Ngurah Rai
SMA Negeri 13 Jl. Pariwisata Raya Perum. Bumi Bekasi Baru
SMA Negeri 14 Jl. Ceri Raya Perum. Alinda Kencana Permai
SMA Negeri 15 Jl. H. Open Ciketing Udik
MA Negeri 1 Jl. Markisa Raya No. 11 Wisma Asri
MA Negeri 2 Jl. Bojong Asih 5 Rawa Lumbu
SMALB Surya Winata Jl. Cempaka Bulak No. 27 Jatiwaringin
SMALBN Bekasi Jaya Jl. Mahoni Raya No. 1

Kabupatèn Bekasi[besut | besut sumber]

Ing Kabupatèn Bekasi, wonten 36 SMA Negeri ingkang kapérang saking 33 SMA Negeri lan 3 Madrasah Aliyah Negeri.

Kabupatèn Cirebon[besut | besut sumber]

Kota Cirebon[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

{{{1}}}