Pulau Sebuku, Kotabaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulau Sebuku
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Kalimantan Kidul
Kabupatèn Kotabaru
Pamaréntahan
 • Camat M. Maulidiansyah, Ap.MSi

Pulau Sebuku iku kacamatan ing Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Selat Makassar
ing sisih kidul karo: Selat Makassar
ing sisih kulon karo: Kacamatan Pulau Laut Wétan
ing sisih wétan karo: Selat Makassar

Désa[besut | besut sumber]

  1. Belambus
  2. Kanibungan
  3. Mandin
  4. Rampa
  5. Sarakaman
  6. Sekapung
  7. Sungai Bali
  8. Ujung

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kotabaru Sajeroning Angka Taon 2007/2008, Tabel 3.1.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pulau Sebuku, Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Kidul


Désa : Belambus | Kanibungan | Mandin | Rampa | Sarakaman | Sekapung | Sungai Bali | Ujung