Mandin, Pulau Sebuku, Kotabaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mandin
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènKotabaru
KacamatanPulau Sebuku
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Mandin iku désa ing Kacamatan Pulau Sebuku, Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pulau Sebuku, Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Kidul


Désa : Belambus | Kanibungan | Mandin | Rampa | Sarakaman | Sekapung | Sungai Bali | Ujung