Pulau Laut Kidul, Kotabaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulau Laut Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènKotabaru
Pamaréntahan
 • CamatSyaiful Bahri, S.Sos

Pulau Laut Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Pulau Laut Lor
ing sisih kidul karo: Kacamatan Pulau Laut Kepulauan
ing sisih kulon karo: Kacamatan Pulau Laut Kulon lan Kacamatan Pulau Laut Tengah
ing sisih wétan karo: Selat Makassar

Désa[besut | besut sumber]

  1. Alle-alle
  2. Labuan Mas
  3. Sungai Bahim
  4. Sungai Bulan
  5. Tanjung Seloka
  6. Tanjung Serudung
  7. Lempongan Silir

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kotabaru Sajeroning Angka Taon 2007/2008, Tabel 3.1.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pulau Laut Kidul, Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Kidul


Désa : Alle-alle | Labuan Mas | Sungai Bahim | Sungai Bulan | Tanjung Seloka | Tanjung Serudung | Teluk Silir