Pamukan Kidul, Kotabaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pamukan Kidul
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Kalimantan Kidul
Kabupatèn Kotabaru
Pamaréntahan
 • Camat Joko Prayitno, S.Sos

Pamukan Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Kotabaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Pamukan Lor lan Provinsi Kalimantan Wétan
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kelumpang Lor
ing sisih kulon karo: Kacamatan Sampanahan lan Kacamatan Pamukan Lor
ing sisih wétan karo: Selat Makassar

Désa[besut | besut sumber]

  1. Gunung Calang
  2. Mulyodadi
  3. Pondok Labu
  4. Rampacengal
  5. Sakadoyan
  6. Sakalimau
  7. Sekandis
  8. Sesulung
  9. Sukadana
  10. Talusi
  11. Tanjung Samalantakan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kotabaru Sajeroning Angka Taon 2007/2008, Tabel 3.1.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pamukan Kidul, Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Kidul


Désa : Gunung Calang | Mulyodadi | Pondok Labu | Rampacengal | Sakadoyan | Sakalimau | Sekandis | Sesulung | Sukadana | Talusi | Tanjung Samalantakan