Pulau Nibung, Jelai, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulau Nibung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanJelai
Pamaréntahan
 • Lurah désaMohamad Ilmi
Pepadhet4

Pulau Nibung iku sawijining désa ing Kacamatan Jelai, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 230 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 13 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 40 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 925 jiwa. Padunung lanang okèhé 434 jiwa lan sing wédok okèhé 491 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]