Menyang kontèn

Kuala Jelai, Jelai, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kuala Jelai
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanJelai
Kapadhetan113

Kuala Jelai iku sawijining kalurahan ing Kacamatan Jelai, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 34 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 0,5 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 60 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 3.830 jiwa. Padunung lanang okèhé 1.886 jiwa lan sing wédok okèhé 1.944 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]