Pratélaning kabupatèn lan kutha ing Sumatra Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki wujud pratélan kabupatèn dan/atau kutha di Sumatra Lor

No. Kabupatèn/Kutha Kutha krajan
1 Kabupatèn Asahan Kisaran
2 Kabupatèn Batubara Limapuluh
3 Kabupatèn Dairi Sidikalang
4 Kabupatèn Deli Serdang Lubuk Pakam
5 Kabupatèn Humbang Hasundutan Dolok Sanggul
6 Kabupatèn Karo Kabanjahe
7 Kabupatèn Labuhanbatu Rantau Prapat
8 Kabupatèn Labuhanbatu Kidul Kutha Pinang
9 Kabupatèn Labuhanbatu Lor Aek Kanopan
10 Kabupatèn Langkat Stabat
11 Kabupatèn Mandailing Natal Panyabungan
12 Kabupatèn Nias Gunung Sitoli
13 Kabupatèn Nias Kulon Lahomi
14 Kabupatèn Nias Selatan Lempongan Dalam
15 Kabupatèn Nias Lor Lotu
16 Kabupatèn Padang Lawas Sibuhuan
17 Kabupatèn Padang Lawas Lor Gunung Tua
18 Kabupatèn Pakpak Bharat Salak
19 Kabupatèn Samosir Pangururan
20 Kabupatèn Serdang Bedagai Sei Rampah
21 Kabupatèn Simalungun Raya
22 Kabupatèn Tapanuli Kidul Sipirok
23 Kabupatèn Tapanuli Tengah Pandan
24 Kabupatèn Tapanuli Lor Tarutung
25 Kabupatèn Toba Samosir Balige
26 Kutha Binjai Binjai Kutha
27 Kutha Gunungsitoli -
28 Kutha Medan -
29 Kutha Padangsidempuan -
30 Kutha Pematangsiantar -
31 Kutha Sibolga -
32 Kutha Tanjungbalai -
33 Kutha Tebing Tinggi -

Cithakan:Pratélan Dati II