Balige, Toba Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balige, Toba Samosir
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]]

Kécamatan Baligè iku kacamatan ing Kabupatèn Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Toba Samosir