Papan Anggegana Guntur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Guntur
Ringkesan
Jinis papan anggegana sipil, militèr lan Kaprisidhènan
Kang baku PT Angkasa Pura I
Kang nglakokaké PT Angkasa Pura I
Ngladèni Jawa kulon, Indonesia
Pernah Garut
Situs wèb www.gunturairport.go.id
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
ft m
11/29 7.500 3.100 Beton

Papan Anggegana Guntur inggih punika salah satunggaling papan anggegana ingkang dumunung ing Kabupatèn Garut, Jawa Barat, Indonesia. Kajawi kanggé nglayani masarakat, papan anggegana punika ugi minangka salah satunggaling pangkalan angkatan udara TNI. Manawi dipuntingali wonten ing peta, papan anggegana umum badhé katingal ing sisih kilèn kidul lan militèr ing tengen kilèn kidul.

Pajak Pelayanan Papan Anggegana[besut | besut sumber]

  • Pajak domestik: Rp25.000,00/panumpang
  • Pajak internasional: Rp75.000,00/panumpang

Cathetan sikil[besut | besut sumber]