Nyamikan campur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Campuran jejak merek tanduran
Studentenfutter (pakan siswa)

Trail campuran utawa scroggin jinis campuran cemilan, biasane kombinasi granola, woh garing, perkakas, lan kadhangkala Candy, dikembangaké minangka pangan kanggo dijupuk bebarengan ing hikes . Campuran jejak dianggep minangka panganan cemilan sing cocog kanggo kenaikan, amarga entheng, gampang disimpen, lan nutrisi, nyedhiyakake energi cepet saka karbohidrat ing woh garing utawa granola, lan energi saka lemak ing perkakas.Gabungan kacang, kismis lan coklat minangka cemilan jejak paling anyar ing taun 1910-an, nalika wong njaba Horace Kephart nyaranake ing pandhuan berkemah sing populer.

[1]

Bahan-bahan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Kephart, Horace (1916). The Book of Camping and Woodcraft. p. 196.