Kripik soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Chocolate chip
Semi-sweet chocolate chips.jpg
Semi-sweet chocolate chips
JinisChocolate
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokChocolate, sugar
Buku masakan: Chocolate chip  Médhia: Chocolate chip

Kripik soklat utawa coklat morsels sing tulisan cilik legi coklat, digunakake minangka bahan ing sawetara desserts (notabene cookie coklat chip lan muffins ), ing Trail campuran lan kurang umum ing sawetara sarapan panganan kayata pancakes . Dheweke asring diprodhuksi minangka volume kanthi bentuk teardrop kanthi basis bunder sing rata; macem-macem chip coklat liyane duwe bentuk blok persegi panjang utawa persegi. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, biasane kurang saka 10 millimetres (0.39 in) diameteripun. Wiwitane, kripik coklat digawe saka coklat semi legi, nanging saiki akeh rasa. Iki kalebu rasa manis, butter kacang, butterscotch, coklat mint, coklat putih, coklat peteng, coklat susu, lan chip putih lan petir.