Sarapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sarapan mung ing omah

Sarapan iku panganan sing dipangan esuk. [1] Tembung ing basa Inggris nuduhake ngilangi periode pasa wengi sadurunge. [2] Ana kemungkinan sing kuat kanggo ana siji utawa luwih menu "khas", utawa "tradisional", sing ana ing pirang-pirang papan, nanging komposisine beda-beda gumantung ing saben papan, lan beda-beda gumantung karo wektu, saengga global akeh banget persiapan lan bahan saiki digandhengake karo sarapan. Sarapan minangka mangan kang wigati.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Breakfast – definition of breakfast". Free Online Dictionary, Thesaurus and Encyclopedia. 2012. Retrieved 28 March 2012.
  2. Anderson, Heather Arndt (2013). Breakfast: A History. AltaMira Press. ISBN 0759121656