Cranberry garing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cranberry garing

Cranberry garing digawe dening sawetara cranberry seger sing dehidrasi, proses sing padha karo nggawe anggur dadi kismis . Dheweke populer ing campuran trek, salad, roti, karo sereal, utawa dipangan dhewe. Cranberry garing kadhangkala diarani Craisin amarga jeneng kasebut padha karo kismis, sanajan tembung "Craisin" minangka merek dagang terdaftar saka Ocean Spray Cranberry, Inc. [1] lan ora bisa ditrapake kanthi resmi menyang cranberry garing saka pabrikan liyane. Umume cranberry garing sing diprodhuksi kanthi komersial ngemot gula tambahan, lan bisa uga dilapisi minyak sayur kanthi jumlah sithik banget supaya ora nemplek.[butuh sitiran] [ <span title="This claim needs references to reliable sources. (March 2017)">perlu rujukan</span> ]

  1. "Craisins". Ocean Spray Cranberries, Inc. Dibukak ing 2009-11-02.