Woh garing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dried fruit
DriedfruitS.jpg
Dried fruit and nuts on a platter
OriginMediterranean, Mesopotamia
UsePreservation of fruit for sweeteners or snacks
ProductionEarliest: Dates and raisins
Biggest modern: Raisins
NutritionDried fruit have most of the nutrition value of fresh fruit


Woh garing minangka woh sing mayoritas kandhutan banyu asli wis diilangi kanthi alami, liwat pangatusan srengenge. Woh-wohan garing tetep duwe akeh nutrisi kanggo woh-wohan seger. [1] Kandhutan nutrisi tartamtu kanggo woh-wohan sing garing nggambarake pasangan sing seger lan cara ngolah.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Unknown (2016-05-11). "Sunburst Oranges: The History Of Dried Fruit". Sunburst Oranges. Retrieved 2019-09-24.