Permèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Permèn atos

Permèn iku sajinis kembang gula (confectionary) sing digawé kanthi nyuwèraké gula jroning banyu. Bédané tingkat pemanasan nemtokaké jinis permèn sing diasilaké. Suhu panas ngasilaké permèn atos. Suhu sedheng ngasilaké permèn empuk, lan suhu adhem ngasilaké permèn kenyel. Permèn dipangan amarga rasa leginé.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Permèn&oldid=1000106"