Menyang kontèn

Provinsi Lucca: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: fa:استان لوکا
c (bot Mengubah: no:Lucca (provins))
c (r2.7.1) (bot Menambah: fa:استان لوکا)
[[et:Lucca provints]]
[[eu:Luccako probintzia]]
[[fa:استان لوکا]]
[[fi:Luccan maakunta]]
[[fr:Province de Lucques]]
11.909

besutan