Karanganyar Gunung, Candhisari, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karanganyar Gunung
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanCandhisari
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Karanganyar Gunung iku kalurahan kang dumunung ing kecamatan Candhisari, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Candhisari, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jatingaleh Karanganyar Gunung | Jomblang | Candi | Kaliwiru | Wonotingal | Tegalsari