Kapuas Tengah, Kapuas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kapuas Tengah
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.03.11 Edit the value on Wikidata

Kapuas Tengah iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.833 km2. Kutha krajan kacamatan ana ing Pujon, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 230 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Kapuas Hulu lan Kabupatèn Murung Raya
ing sisih kidul karo: Kacamatan Timpah lan Mantangai
ing sisih kulon karo: Kacamatan Mantangai lan Kabupatèn Gunung Mas
ing sisih wétan karo: Kacamatan Timpah lan Kabupatèn Barito Lor

Désa [1][besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Kapuas Tengah, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bahut Jaya | Bajuh | Balai Banjang | Barunang | Dandang | Jangkang | Kabunan | Karukus | Kayu Bulan | Kota Baru | Manis | Masaran | Merapit | Penda Mantunen | Pujon | Sungai Ringin | Tapen | Tumbang Diring | Tumbang Tukun