Selat, Kapuas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selat
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas

Selat iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 394,00 km2. Kutha krajan kabupatèn uga ana ing kacamatan iki.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Basarang
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kapuas Kuala
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Pulang Pisau
ing sisih wétan karo: Kacamatan Kapuas Wétan lan Kapuas Hilir

Désa lan kalurahan [1][2][besut | besut sumber]

Désa:

  1. Bamban Raya
  2. Pulau Mambulau
  3. Pulau Telo
  4. Sei Jangkit
  5. Sei Lunuk
  6. Tamban Luar
  7. Terusan Karya
  8. Terusan Makmur
  9. Terusan Mulya
  10. Terusan Raya

Kalurahan:

  1. Murung Keramat
  2. Pulau Kupang
  3. Selat Dalam
  4. Selat Hilir
  5. Selat Hulu
  6. Selat Tengah

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Selat, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bamban Raya | Pulau Mambulau | Pulau Telo | Sei Jangkit | Sei Lunuk | Tamban Luar | Terusan Karya | Terusan Makmur | Terusan Mulya | Terusan Raya


Kalurahan : Murung Keramat | Pulau Kupang | Selat Dalam | Selat Hilir | Selat Hulu | Selat Tengah