Kapuas Kuala, Kapuas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kapuas Kuala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas

Kapuas Kuala iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 427,00 km2. Kutha krajan kacamatan ana ing Lupak Dalam, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 9 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Selat lan Kapuas Wétan
ing sisih kidul karo: Segara Jawa
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Pulang Pisau
ing sisih wétan karo: Provinsi Kalimantan Kidul

Désa [1][besut | besut sumber]

  1. Bandar Raya
  2. Batanjung
  3. Cemara Labat
  4. Lupak Dalam
  5. Lupak Wétan
  6. Palampai
  7. Sidorejo
  8. Sungai Teras
  9. Tamban Baru Kidul
  10. Tamban Baru Mekar
  11. Tamban Baru Tengah
  12. Tamban Baru Wétan
  13. Tamban Lupak
  14. Warna Sari

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Kapuas Kuala, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bandar Raya | Batanjung | Cemara Labat | Lupak Dalam | Lupak Wétan | Palampai | Sidorejo | Sungai Teras | Tamban Baru Kidul | Tamban Baru Mekar | Tamban Baru Tengah | Tamban Baru Wétan | Tamban Lupak | Warna Sari