Kapuas Kuala, Kapuas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kapuas Kuala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
Kode Kemendagri62.03.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kapuas Kuala iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 427,00 km2. Kutha krajan kacamatan ana ing Lupak Dalam, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 9 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Selat lan Kapuas Wétan
ing sisih kidul karo: Segara Jawa
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Pulang Pisau
ing sisih wétan karo: Provinsi Kalimantan Kidul

Désa [1][besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Kapuas Kuala, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bandar Raya | Batanjung | Cemara Labat | Lupak Dalam | Lupak Wétan | Palampai | Sidorejo | Sungai Teras | Tamban Baru Kidul | Tamban Baru Mekar | Tamban Baru Tengah | Tamban Baru Wétan | Tamban Lupak | Warna Sari