Pujon, Kapuas Tengah, Kapuas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Pujon

Peta lokasi Désa Pujon
Provinsi Kalimantan Tengah
Kabupatèn Kapuas
Kecamatan Kapuas Tengah
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Pujon iku sawijining désa ing Kecamatan Kapuas Tengah, Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.


Pranala jaba[sunting | Owah sumber]


 

Kecamatan Kapuas Tengah, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bahut Jaya | Bajuh | Balai Banjang | Barunang | Dandang | Jangkang | Kabunan | Karukus | Kayu Bulan | Kota Baru | Manis | Masaran | Merapit | Penda Mantunen | Pujon | Sungai Ringin | Tapen | Tumbang Diring | Tumbang Tukun