Penda Mantunen, Kapuas Tengah, Kapuas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penda Mantunen
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
KacamatanKapuas Tengah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Penda Mantunen iku désa ing Kacamatan Kapuas Tengah, Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Kapuas Tengah, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bahut Jaya | Bajuh | Balai Banjang | Barunang | Dandang | Jangkang | Kabunan | Karukus | Kayu Bulan | Kota Baru | Manis | Masaran | Merapit | Penda Mantunen | Pujon | Sungai Ringin | Tapen | Tumbang Diring | Tumbang Tukun