Jensen Weir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jensen Weir
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jensen Guy Weir[1]
Tanggal lair (2002-01-31) 31 Januari 2002 (umur 20)
Papan lair Warrington, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
(on loan from Brighton & Hove Albion)
Angka 16
Karir nom
Wigan Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2020 Wigan Athletic 1 (0)
2020– Brighton & Hove Albion 0 (0)
2021–Cambridge United (nyileh) 4 (0)
Tim nasional
2017–2018 Skotlandia U-16 9 (9)
2018 Skotlandia U-17 1 (0)
2018–2019 Inggris U-17 9 (0)
2019–2020 Inggris U-18 9 (0)
2021– Inggris U-20 2 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:45, 28 September 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:37, 7 October 2021 (UTC)

Jensen Guy Weir (lair 31 Januari 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 1 August 2019.