Gayamsari, Gayamsari, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gayamsari
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanGayamsari
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Gayamsari iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Gayamsari, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Gayamsari, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Pandeanlamper | Gayamsari | Siwalan | Sambirejo | Sawahbesar | Kaligawe | Tambakrejo