Menyang kontèn

Tambakrejo, Gayamsari, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tambakrejo
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanGayamsari
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Tambakrejo iku kalurahan kang dumunung ing kecamatan Gayamsari, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Gayamsari, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Pandeanlamper | Gayamsari | Siwalan | Sambirejo | Sawahbesar | Kaligawe | Tambakrejo