GO-JEK

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT Aplikasi Karya Anak Bangsa
IndhustriTeknologi informasi
Transportasi
DiyasaCithakan:Tanggal mulai
Sing yasa
Kantor gedhéIndonésia Jakarta, Indonesia
Tlatah lumadi
 Indonésia
 Thailand (sebagai GET)
 Viètnam (sebagai Go-Viet)[1]
 Singapura
Wong kunci
  • Nadiem Makarim (Co-Founder)
  • Michaelangelo Moran (Co-Founder)
  • Kevin Aluwi (Co-Founder)
  • Andre Soelistyo (President)
  • Rohan Monga (COO)
  • Ajey Gore (Group CTO)
  • Piotr J (CMO)
  • Thomas Husted (Group CFO)
  • Monica Oudang (CHRO)
Sana jaringanwww.go-jek.com


PT Aplikasi Karya Anak Bangsa urawa sing misuwur kanthi jeneng GO-JEK yaiku perusahaan teknologi saka Indonesia sing ngladè angkutan lumantar ojek. Perusahaan iki didekke taun 2010 ing Jakarta déning Nadiem Makarim.[2][3] Wektu iki, GO-JEK wis nyawisake leladen ing 50 kutha ing Indonesia.[1] Tekan Juni 2016, aplikasi GO-JEK wis diunduh meh ngancik 10 yuta saka Google Play lumantar Android.[4] Saiki uga wis kacawisaké ana ing iOS, App Store. Go-jek uga nglaèni jasa pembayaran digital yakuwi Go-pay, Wektu iki Go-jek uga lagi ngembangké ing negara-negara Asia Tenggara, sing wis mlaku ing Thailand lan Vietnam. Kabaré uga malah arep mbuka ing Singapura lan Filipina.[5][6][7][8]

Kutha sing wis dibuka[besut | besut sumber]

Indonesia


Thailand:

Vietnam:

Fitur dan layanan GO-JEK[besut | besut sumber]

  1. GO-SEND, layanan transportasi barang
  2. GO-RIDE, layanan transportasi penumpang nganggo sepeda motor
  3. GO-FOOD, layanan belanja panganan
  4. GO-MART, layanan berbelanja
  5. GO-BOX, layanan transportasi barang ukuran gedhé
  6. GO-CLEAN, layanan resik-resik
  7. GO-GLAM, layanan kecantikan
  8. GO-MASSAGE, layanan pijet
  9. GO-NEARBY, layanan direktori
  10. GO-TIX, layanan pesen tiket
  11. GO-CAR, layanan transportasi penumpang nganggo mobil
  12. GO-AUTO, layanan montir
  13. GO-MED, layanan belanja obat
  14. GO-PULSA, layanan isi pulsa elektronik
  15. GO-SHOP, layanan belanja barang
  16. GO-BLUEBIRD, layanan nganggo taksi reguler Blue Bird Group
  17. GO-BILLS, layanan samubarang pembayaran
  18. GO-PAY, layanan pembayaran digital
  19. GO-DEALS, layanan potongan rega

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b https://www.go-jek.com/about/. Dijupuk 21 Februari 2018.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung); |title= ora ana utawa kosong (pitulung)
  2. "NADIEM MAKARIM, CEO GO-JEK Indonesia". New Cities Summit 2015. Dijupuk 20 Juni 2015. 
  3. "Nadiem Makarim, Pendiri Go-Jek yang Sudah Bantu 10 Ribu Sopir Ojek". Dijupuk 20 Juni 2015. 
  4. "GO-JEK". http://play.google.com. Google, Inc. Dijupuk 20 Juni 2015.  Pranala njaba ing |website= (pitulung)
  5. Media, Kompas Cyber (2015-07-28). "Nadiem Makarim, Lulusan Harvard yang Jadi Juragan Go-Jek Halaman all - Kompas.com". KOMPAS.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-10-03. 
  6. "Nadiem Makarim, Pendiri dan CEO Gojek Indonesia: Membangkitkan Gairah Usaha Tukang Ojek | Republika Online". Republika Online. Dijupuk 2018-10-03. 
  7. "Tech in Asia Indonesia - Komunitas Online Startup di Asia". id.techinasia.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-10-03. 
  8. Andreas, Damianus. "Go-Jek Sumbang Rp8,2 Triliun Per Tahun ke Perekonomian Indonesia - Tirto.ID". tirto.id (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-10-06. 
  9. "GrabTaxi perkenalkan layanan booking ojek GrabBike di Jakarta". Dijupuk 20 Juni 2015. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]