Menyang kontèn

Eparki Sydney (Kaldea)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Santo Tomas Rasul Sydney
Lokasi
Nagara Ostrali
MetropolitanTunduk langsung marang Tahta Suci
Statistik
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
35,000 (n/a%)
Paroki7
Informasi
Greja sui iurisGreja Katulik Kaldea
RitusRitus Kaldea
Didegaké21 Oktober 1973
KatedralKatedral Santo Tomas Rasul
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
EparkAmel Nona

Eparki Greja Katulik Kaldea Santo Tomas Rasul ana ing Sydney, Ostrali, lan menika tunduk langsung marang Tahta Suci. Biskope biyen menika Djibrail Kassab, sing dilantik ing 2006. Kabiskopan kasebut saiki bertahta ing Greja Katulik Kaldea Santo Tomas Rasul, Bossley Park, New South Wales.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Eparchy of Saint Thomas the Apostle of Sydney (Chaldean)". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-01-05.
  • GCatholic.org
  • StThomasDiocese.org.au Bossley Park, NSW Archived 2016-08-19 at the Wayback Machine.

Koordhinat: 33°52′00″S 151°12′27″E / 33.86667°S 151.20750°E / -33.86667; 151.20750