Menyang kontèn

Kabiskopan Sale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Sale

Dioecesis Saliensis
Lokasi
NagaraOstrali
TeritorialWilayah Kidul Wetan ing Gippsland saka Victoria
MetropolitanKabiskopan Agung Melbourne
Koordinat38°06′40″S 147°03′47″E / 38.11111°S 147.06306°E / -38.11111; 147.06306
Statistik
Amba44.441 km2 (17.159 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
Increase 372,979
Increase 92,746 (Increase 24.9%)
ParokiDecrease 25
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Roma
Didegaké10 Mei 1887
KatedralKatedral Dewi Maria, Sale
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGregory Charles Bennet
Situs web
Kabiskopan Sale

Kabiskopan Sale yaiku kabiskopan Greja Latin sufragan saka Kabiskopan Agung Melbourne, sing ngeliputi kidul wetan Victoria, Ostrali. Kabiskopan kasebut didegake ing 1887.

Pranala jaba[besut | besut sumber]