Menyang kontèn

Kabiskopan Townsville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Townsville

Dioecesis Tovnsvillensis
Katedral Ati Suci, Townsville,
dijupuk ing 1903 sawise Siklon Leonta
Lokasi
NagaraOstrali
TeritorialQueensland Lor
Provinsi grejawiProvinsi Brisbane
MetropolitanBrisbane
Koordinat19°15′32″S 146°48′42″E / 19.25889°S 146.81167°E / -19.25889; 146.81167
Statistik
Amba435.200 km2 (168.032 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
Increase 252,289
Increase 74,084 (Increase 29.4%%)
ParokiDecrease 27
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké12 Februari 1930
KatedralKatedral Ati Suci, Townsville
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopTim Harris
Situs web
Kabiskopan Townsville

Kabiskopan Townsville yaiku kabiskopan Ritus Latin sufragan saka Kabiskopan Agung Brisbane. Kabiskopan kasebut didegake ing 1930 lan ngeliputi Queensland Lor, Ostrali.

Pranala jaba[besut | besut sumber]