Townsville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sesawangan kutha Townsville

Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing pérangan lor-wétan nagara iku ya iku ing praja Queensland. Diadegaké taun 1865. Sing ndunungi cacah 143.328 jiwa (2006).

Kutha iki dumunung 1.300 km saka kutha Brisbane lan 350 km kidulé Cairns.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Townsville.

LGAs

General Townsville websites