Townsville

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pemandangan kota Townsville

Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing bagéyan lor-wétan negara iku ya iku ing negara bagéyan Queensland. Diadegaké taun 1865. Pedunungé cacah 143.328 jiwa (2006).

Kutha iki dumunung 1.300 km saka kutha Brisbane lan 350 km kidulé Cairns.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Townsville ing Wikivoyage

LGAs

General Townsville websites


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Townsville&oldid=985677"