Townsville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sesawangan kutha Townsville

Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing pérangan lor-wétan nagara iku ya iku ing praja Queensland. Diadegaké taun 1865. Sing ndunungi cacah 143.328 jiwa (2006).

Kutha iki dumunung 1.300 km saka kutha Brisbane lan 350 km kidulé Cairns.

Pranala njaba[besut | besut sumber]