Menyang kontèn

Kabiskopan Bathurst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Bathurst bisa ateges:

Greja Katulik
Protestan

Deleng uga[besut | besut sumber]