Menyang kontèn

Eparki Agung Urmya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Eparki Agung Urmyā)

Eparki Agung Urmiā[1] (uga diarani Urmia utawa Rezayeh) yaiku eparki agung Metropolitan (kabiskopan agung Katulik Wetan) saka Greja Katulik Kaldea (Ritus Siro-Oriental ing basa Siria) karo tahta ing Urmia, Provinsi Azerbaijan Kulon, kulon lor Iran. Tahta episkopal agung katedrale menika Katedral Dewi Maria Bunda Allah, ing Urmia, Iran.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]