Eparki Isfahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Eparki Isfahan (utawa Ispahan utawa Esfahan)[1] yaiku eparki (kabiskopan Katulik Wetan) suffragan, sing kelabu kabeh Iran, ing provinsi grejawi Kilikia saka Patriark Katulik Armeni, pimpinan Greja Katulik Armeni (Ritus Armeni ing basa Armeni). Tahta episkopal katedrale ana ing Isfahan, Iran.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 32°39′00″N 51°40′00″E / 32.6500°N 51.6667°E / 32.6500; 51.6667