Dhokter kulawarga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dhokter kulawarga iku dhokter sing profèsiné mligi minangka Dhokter Praktik Umum sing ngayahi Pelayanan Kaséhatan Strata Pisanan (pelayanan kaséhatan primer) kanthi nerapaké prinsip-prinsip Kedhokteran Kulawarga, kadhangkala dhokter kulawarga iki bisa nduwèni fungsi ing rumah sakit minangka koordinator, pambéla hak pasien lan kanca (advokasi) saka tindakan tindakan medhis sing manawa ora optimal.

Referensi[besut | besut sumber]

  • Rakel, Text book of Family Medicine, seventh edition, Saunders, 2007.
  • Jeanette, Current diagnosis and treatment family medicine, sec edition, lange, 2007
  • G Murtagh, General Practice,3th edition mc graw hill 2006
  • A Gorron, Primary care medicine,5th edition, lippincotts 2007
  • Sloan, Essensial of Family medicine, 5th edition,lippincotts 2008
  • Roger, Oxford textbook of primary medical care,oxford university press 1st edition, 2004

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhokter_kulawarga&oldid=822549"