David Meyler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
David Meyler
David Meyler.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Meyler[1]
Tanggal lair (1989-05-29) 29 Mèi 1989 (umur 29)
Papan lair Cork, Irlandia
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 18
Karir nom
Cork City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008 Cork City 6 (0)
2008– Sunderland 22 (0)
Tim nasional
2009– Irlandia U-21 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 24 Maret 2012.


David Meyler (lair 29 Mèi 1989; umur 29 taun) ya iku juru main bal-balan sin kewarganagaraané Irlandia kang main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[3].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 2011-09-02. Dijupuk 2011-12-29. 
  2. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  3. "Sunderland snap up Irish teenager". BBC Sport. 2008-07-25. Dijupuk 2008-07-25. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]