Papan Anggegana Internasional Kutha Krajan Beijing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Papan Anggegana Internasional Kutha Krajan Beijing
北京首都国际机场
Běijīng Shǒudū Guójì Jīchǎng
Beijing Terminal 3.jpg
Terminal 3 di Papan Anggegana Internasional Ibu Kutha Beijing
IATA: PEKICAO: ZBAA
Ikhtisar
Jinis bandhara Publik
Pengelola Administrasi Penerbangan Sipil Cina
Nglayani Beijing
Lokasi Distrik Chaoyang, Beijing
Penghubung kanggo
Èlevasi DPML 116 ft / 35 m
Koordinat 40°04′48″N 116°35′04″E / 40.08000°N 116.58444°E / 40.08000; 116.58444Koordhinat: 40°04′48″N 116°35′04″E / 40.08000°N 116.58444°E / 40.08000; 116.58444
Situs web www.bcia.com.cn
Landhas pacu
Arah Dawa Lumah (Permukaan)
m ft
18L/36R 3.800 12.468 Aspal
18R/36L 3.200 10.499 Aspal
01/19 3.800 12.468 Beton
Statistik (2011)
Gerakan Penumpang 78.675.000
Gerakan Pesawat 517.584
Statistik dari Airports Council International[1]
Papan Anggegana Internasional Kutha Krajan Beijing
Traditional Chinese:
Simplified Chinese:

Papan Anggegana Internasional Kutha Krajan Beijing (Hanzi sederhana: 北京首都国际机场Cithakan:; Hanzi tradisional: 北京首都國際機場Cithakan:; Cithakan:!(Cithakan:!(pinyin]]: Běijīng Shǒudū Guójì Jīchǎng) (IATA: PEKICAO: ZBAA) ya iku baaikundar udara internasional ing Beijing, Républik Rakyat Cina. Papan anggegana iki dibuka nalika tanggal 2 Maret 1958, lan arupa papan anggegana paling sibuk kapindo ing donya.[2]

Papan Anggegana Ibu Kota kang mapan ing Distrik Chaoyang, 32 km (20 mi) timur laut aka pusat kota Beijing. Papan Anggegana iki diduwéni lan dioperasikaké déning Beijing Capital International Airport Company Limited, slah sijiné perusahaan kang dikontrol déning pamaréntah. Papan Anggegana Ibu Kota kang dadi pusat operasi Air China, maskapé penerbangan nasional ing Républik Rakyat Cina, kang mabur marang sekitar 120 tujuan (ora kalebu kargo) saka Beijing. Hainan Airlines lan China Southern Airlines uga migunakaké papan anggegana iki minangka hub dèwèké.

Saiki, Papan Anggegana Ibu Kota nduwèni telu terminal: Terminal 1 nglayani penerbangan domestik; Terminal 2 lan 3 nglayani penerbangan internasional.

Sejarah[besut | besut sumber]

Postage stamp showing the original Capital Airport terminal that opened in 1958
U.S. President Richard Nixon's Air Force One at the Capital Airport in 1972.

Papan Anggegana Beijing dibukak nalika 2 Maret 1958. Wektu iku papan anggegana kasebut nduwèni 1 terminal cilik, kang digunakaké kanggo penerbangan VIP lan séwan. Nalika tanggal 1 Januari 1980, terminal kang anyar, paling gedhé, lan manéka warna dibukak kanti lawang-lawang pelayanan 10 nganti 12 pesawat terbang. Terminal iku luwih gedhé saka salah siji nalika tahun 1950, ananging nalika pertengahan 1990-an dianggep terlalu cilik. Terminal banjur ditutup kanggo renovasi sakwisé pembukaan Terminal 2.

Nalika akhir 1999, kanggo nandai peringatan 50 tahun ngadegé RRC, papan anggegana diambakaké manèh. Iki terminal anyar dibukak nalika tanggal 1 November, lan dijenengi Terminal 2. Nalika tanggal 20 September 2004 Terminal 1 kang anyar dibukak kanggo pira-pira maskapé, kalebu penerbangan China Southern Airlines domestik lan internasional saka Beijing. Penerbangan maskapé liya domestik lan internasional isih beroperasi ing Terminal 2.

Salah siji landasan ketelu BCIA dibukak nalika tanggal 29 Oktober 2007, kanggo ngurangi kemacetan ing rong [[landasan lainnya.[3]

Èkspansi Liané, Terminal 3 (T3) rampung nalika Februari 2008, pas wektu Olimpiade Beijing. Iki ekspansi kolosal kalebu landasan pacu ketelu lan terminal liyané untuk Beijing papan anggegana, lan jalur sepur marang pusat kota. Nalika pembukaané, Iki ya iku kang paling gedhé digawé struktur ing dunia sajroné hal amba tertutup, lan tengara utama ing Beijing makili kota China tumbuh lan ngrembaka. Ekspansi iki sebagian besar didanai déning ¥ 30 milyar pinjaman saka Jepang lan 500-yuta euro (USD 625 yuta) utangan saka Bank Investasi Éropah (EIB). Pinjaman iki kang paling gedhé kang pernah pernah diwènèhkè déning EIB ing Asia; persetujuan iku ditandatangani nalika KTT Cina-Uni Éropah kping wolu dianakakè nalika wulan September 2005.[4]

Berkat penyelenggaran minangka tuan rumah Olimpiade 2008 lan penyelesaian bangunan terminal anyar, Beijing Capital wis nggateni Tokyo Haneda dadi papan anggegana tersibuk ing Asia andhedhasar kapasitas kursi kang dijadwalake.[5]

Maskapé Penerbangan[besut | besut sumber]

Penumpang[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Kota kanti airlink internasional langsung ke Papan Anggegana Internasional Ibu Kota Beijing

Kargo[besut | besut sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Peringkat internasional[besut | besut sumber]

Air China A340 lepas landas saka Papan Anggegana Ibu Kota
Lalu lintas Pangkat Tahun
Papan anggegana menurut lalu lintas penumpang 2 2010
Papan anggegana menurut perobahan lalu lintas 8 2010
Papan anggegana menurut lalu lintas kargo 16 2010

Statistik[besut | besut sumber]

Lalu lintas menurut tahun kalender
Penumpang  % Perubahan dari tahun sebelumnya Perobahan Kargo
(ton)
2007[6] 53.611.747 399.209 1.416.211,3
2008[6] 55.938.136 Increase04.3% 429.646 1.367.710,3
2009[7] 65.375.095 Increase016.9% 487.918 1.475.656,8
2010[8] 73.948.114 Increase013.1% 517.585 1.551.471,6
Sumber: Administrasi Penerbangan Sipil Cina

Lihat pula[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Papan anggegana di Républik Rakyat Cina