BMS TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
BMS TV
PT Banyumas Citra Televisi
Gambar:Imagesize = 0px
JaringanB-Channel (wiwit 1 Maret 2014)
SloganTivine Inyong!
NegaraIndonesia
Diluncuraké19 Maret 2005
Sing duwéMedia Nusantara Citra
Kasumadyan
Siaran terestrial
Banyumas49 UHF
Gorontalo48 UHF

BMS TV utawa Banyumas Televisi ya iku stasiun televisi lokal pisanan kang ana ing daerah Banyumas, Jawa Tengah. BMS TV dhéwé biyèné minangka stasiun televisi kang diduwèni déning Bina Sarana Informatika lan jaréné uga akèh-akèhé dana BMS TV uga diduwèni déning Mayangsari. Lan saikiné, BMS TV minangka televisi lokal mawa jaringan kanthi nggunakaké B-Channel, sanajan program harian BMS TV 90 persèn isih diprodhuksi dhéwé, déné 10 persèn minangka giyaran relai saka B-Channel.

Jangkauan Siaran[besut | besut sumber]

Jangkauan siarané saikiné wis njangkau wewengkon Barlingmascakeb (Kabupatèn Banjarnegara, Purbalingga, Kabupatèn Banyumas, Kabupatèn Cilacap, lan Kebumèn) malah tekan Kabupatèn Wonosobo lan sapérangan Kabupatèn Pemalang, Brebes, lan Kutha Banjar & Pangandaran (Jawa Barat)

Kantor BMS TV[besut | besut sumber]

BMS TV duwé kantor lan studioné mapan ora adoh saka kampus Universitas Jenderal Soedirman (UNSOED) Purwokerto ya iku ing Gedung Bina Sarana Informatika (BSI) Purwokerto, Jl. H.R. Bunyamin 106 Purwokerto.

Mitra Siaran B-Channel[besut | besut sumber]

Lumantar situs resmi B-Channel[1], BMS TV kalebu mitra giyaran B-Channel kanggo wewengkon regional Banyumas, Jawa Tengah. Iki jalaran giyaran Kartika TV, kang uga mitra giyaran B Channel ing Jawa Tengah, ora bisa dijangkau pamirsa ing Semarang jalaran panggonan Kartika TV mapan ing Pati kang jarake adoh banget saka Banyumas lan Pontianak kanthi daya pancar kang mung 1 kilowatt. Sanajan lumantar situs resmi BMS TV durung ana katrangan cetha, iki minangka prosès transisi giyaran BMS TV dadi giyaran B-Channel.

Program Acara BMS TV[besut | besut sumber]

  • Trekker
  • Taufah Kebaktian Umum (wis tau digiyaraké ing CB Channel)
  • Semangat Hidup
  • Sang Juara
  • Karena Aku Wanita
  • Lollipop
  • Artmosfer
  • Bicara Orang Sukses (Kerjasama Dhépok TV)
  • Music Box
  • TOP 15 (Kerjasama Dhépok TV)
  • Masa Sich
  • Ladies Nite
  • Late Nite Show
  • Cuap-Cuap
  • Sport Zone
  • Bincang Bola
  • PopCorn
  • Enjoying Everyday Life
  • Hawaii Five-O
  • CSI Vegas
  • The X-Factor
  • The King of Dinasty
  • Berita Kota Dhépok (wis tau digiyaraké ing CB Channel)
  • Kabar Kabupatèn Banyumas
  • Panorama Jateng & DIY (Kerjasama Nusa TV Jogja)

Acara relay Ulah raga[besut | besut sumber]

Acèh TV merelay acara sepakbola dari relay antv, tvOne, dan RCTI, KTV. Sepakbola tersebut disiarkan baik live dan melawan Acèh, maupun tidak. Ulah raga tersebut dalam nagari.

  • Indonesia Super League (relay antv, dan tvOne)
  • Liga Indonesia (relay RCTI)

Program Acara BMS TV[besut | besut sumber]

Program acara kanthi nuansa lokal kang dadi andalan BMS TV ing antarané ya iku komedi Kartun Banyumasan kanthi logat Ngapak-ke kang kas, Ndopok Dablongan, program berita Warta Banyumas, Gudril Banyumasan lan liya-iyane. Saliyané nayangake program acara dhéwé, BMS TV uga nayangake giyaran relay. BMS TV ng-relay program acara saka SINDOtv ing jam-jam tartemtu. BMS TV dadi salah sawijining referensi berita kang ana ing wewengkon Barlingmascakeb utawa sekitaripun.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Situs Web resmi B-Channel

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia


  1. BMS TV di daftar mitra siaran B-Channel