Verbania

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pemandangan kutha Verbania

Verbania kuwi jeneng kutha ing Italia. Dunungé ana ing bagéan lor, yakuwi ing region Piemonte. Taun 2006, kutha iki pedunungé 30.867 jiwa lan jembar wewengkoné 37 km². Kutha iki nduwé angka kapadhetan 813 jiwa/km². Kutha iki minangka ibukutha Provinsi Verbano-Cusio-Ossola.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Verbania&oldid=813066"