Provinsi Sassari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Sassari
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Sardinia
Ibukutha Sassari
Area 4,282 km²
Populasi (2001) 322,326
Kapadhetan 75
Komunitas 66
Nomor Polisi SS
Kodhe Pos 07000-07100
Kodhe Telepon 079, 0789
ISTAT 090
Presidhèn Alessandra Giudici
Sassari posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Sassari ing Italia

Sassari (basa Italia: Provincia di Sassari, basa Sardinia: Provìntzia de Tàthari) kuwi sawijining provinsi ing region pulo otonomi Sardinia ing Italia. Ibukuthané yakuwi kutha Sassari.

Jembar wewengkon 4,282 km², lan total populasi 322,326 (2001). Ana 66 municipal (comuni) ing provinsi iki, sing paling gedhé yakuwi: Sassari (pop. 120,729 ing sensus 2001), Alghero (38,404), Porto Torres (21,064), Sorso (12,842), lan Ozieri (11,334) (sumber: Italian National Institute of Statistics (Istat), delengen Upinet).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Stemma della Regione Sardegna Italia | Provinsi ing region Sardinia Bandiera della Regione Sardegna
Cagliari | Carbonia-Iglesias | Medio Campidano | Nuoro | Ogliastra | Olbia-Tempio | Oristano | Sassari


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Sassari&oldid=813160"