Provinsi Ogliastra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Ogliastra
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Sardinia
Ibukutha Lanusei and Tortolì
Area 1,854 km²
Populasi (2005) 58,026
Kapadhetan 31
Komunitas 23
Nomor Polisi OG
Kodhe Pos 080xx
Kodhe Telepon 0782
ISTAT 109
Presidhèn Pier Luigi Carta
'
Peta nuduhaké lokasi provinsi Ogliastra ing Italia
Peta Ogliastra

Ogliastra (basa Italia: Provincia dell'Ogliastra}}, basa Sardinia: Provìntzia de s'Ogiastra) kuwi sawijining provinsi ing Sardinia wétan, Italia. Ogliastra kuwi provinsi ing Sardinia kang tlatahé arupa pagunungan. Kanthi pedunung mung watara 58,000, provinsi iki uga dadi provinsi kang pedunungé paling sithik ing Italia. Komunitas kang paling gedhé miturut data tanggal 30 Juni 2005 yakuwi:

Commune Populasi
Tortolì 10,227
Lanusei 5,789
Bari Sardo 3,880
Baunei 3,825
Tertenia 3,706
Villagrande Strisaili 3,569
Jerzu 3,284

Kounitas utama[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Stemma della Regione Sardegna Italia | Provinsi ing region Sardinia Bandiera della Regione Sardegna
Cagliari | Carbonia-Iglesias | Medio Campidano | Nuoro | Ogliastra | Olbia-Tempio | Oristano | Sassari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Ogliastra&oldid=813158"