Provinsi Nuoro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Provinsi Nuoro ing Italia

Provinsi Nuoro minangka salah siji provinsi ing Italia. Provinsi iki jembaré 3.934 km² cacahing pedunung 164.260 jiwa (2001) lan kapadhetan 42 jiwa/km². Provinsi iki ibukuthané ing kutha Nuoro. Provinsi iki dumadi saka 52 komunitas. Provinsi iki dumunung ing region Sardinia. Kutha Nuoro minangka kutha kang paling gedhé ing provinsi iki.

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Stemma della Regione Sardegna Italia | Provinsi ing region Sardinia Bandiera della Regione Sardegna
Cagliari | Carbonia-Iglesias | Medio Campidano | Nuoro | Ogliastra | Olbia-Tempio | Oristano | Sassari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Nuoro&oldid=813062"