Panganggo:Pras

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Pras.

Yayasan Wikimedia
Pras
Pangurus, Birokrat
Pras.jpg
Jeneng Prasetyo
Tandha tangan Pras (wicara)
Lokasi Jakarta
Negara Indonésia
Hobi Wikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
7 taun, 8 sasi lan 7 dina

Domisili
Flag of Indonésia
Panganggo iki asal Indonésia


Monas view from Gambir station.JPG Panganggo iki domisili ing Jakarta, Indonésia

Kelairan
Taurus.svg Panganggo iki nduwèni zodiak Taurus


Tiger.svg Panganggo iki nduwèni shio macan



Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia

Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP



Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer



Kamampuan Basa
id Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
su-1 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.

nDèrèk nepangaken, nami kula Prasetyo, lair taun 1950 ing dusun Ngawen, Kabupaten Blora, Jawi Tengah. Sapunika manggèn wonten Jakarta.

Kawigatosan:

  • Basa, sastra lan budaya Jawi. Kadereng saking raos prihatin amargi kawigatosan dhumateng basa Jawi déning pamaréntah saha masarakat Jawi piyambak tansaya surut. Manawi mboten wonten ingkang kagugah kanggé ndèrèk memetri lan nyengkuyung sasaged-sagedipun, dangu-dangu saèstu saged sirna. Tuladhanipun sampun cetha wéla-wéla. Upami badhé nggayuh sarjana strata tiga bab kawruh basa Jawi kedah keraya-raya tindak wonten ing Leiden, negari Walandi. Boten saged dipun sélaki malih yèn ing tembé wingking saged ugi tiyang Jawi ingkang badhé sinau kawruh bab gamelan kedah tindak dhateng Boston rumiyin.

Kawigatosan sanèsipun:

  • Geografi
  • Pulitik
  • Militèr

Pranala[sunting | sunting sumber]

Statistik[sunting | sunting sumber]

Statistik Wiki Jv[sunting | sunting sumber]

Statistik pangurus[sunting | sunting sumber]

Basa[sunting | sunting sumber]

Jeneng artikeli[sunting | sunting sumber]

Kategori[sunting | sunting sumber]

Cithakan[sunting | sunting sumber]

Daftar sockpuppet[sunting | sunting sumber]

Bintang WikiJv[sunting | sunting sumber]

Piranti[sunting | sunting sumber]

Patroli[sunting | sunting sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan

24 April 2014

23 April 2014

22 April 2014

21 April 2014

20 April 2014

19 April 2014

18 April 2014

17 April 2014


1000 artikel anyar


20 Gambar anyar
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Pras&oldid=722969"