Aktris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paraga putri ing drama disebat aktris.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aktris&oldid=730701"