Sekak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Saking kiwa ngantos tengen, raja pethak, benteng lan menteri cemeng, pion pethak, jaran cemeng, lan gajah pethak.
Papan sekak lan sedaya raja pethak, lan prajuritipun

Sekak inggih menika salah satunggalipun dolanan utawi olahraga ingkang mbetahaken konsentrasi ingkang temenan. Sekak ingkang basa Inggrisipun chess menika salah satunggalipun olahraga favorit para mudha ngantos tiyang sepuh.

Ebook Catur[sunting | sunting sumber]

Dolanan catur saged kiyat ingkang tiyang ngertos teori lan praktek. Uga punika kathah Ebook ingkang saged biyantu tiyang kangge dolanan catur. Mulai pambukaan ngantos taktik lan strategi. Ebook punika kados:

  1. Ebook pambukaan catur:
  1. Ebook Catur kangge Taktik lan Strategi:

Program Catur Komputer[sunting | sunting sumber]

Program catur ingkang basis komputer inggih punika:

  • Fritz inggih punika program catur komputer ingkang sampun lengkap lan kiyat sami kalih GrandMaster
  • Chess Master inggih punika gadhahi fitur ngantos sae
  • Tiger gadhahi wentuk biasa ananging dados ingkang sae ing kejuaraan catur komputer
  • Rebel gadhahi kiyatan ingkang luwih dipunbandingaken kalih Tiger
  • Kasparov Chessmate inggih punika progaram saking Gary Kasparov ingkang dados juara catur donya.[1]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.bukucatur.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sekak&oldid=830584"