Dolanan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
gasing
Dolanan Dhakon

Dolanan bisa diartike aktivitas rékréasi kanggo seneng-seneng, ngisi wektu utawa olahraga. Ana werna-werna dolanan sing bisa dipérang dolanan tradisional kanggo bocah cilik, dolanan tradisional kanggo wong diwasa lan dolanan sing migunakaké piranti èlèktronik utawa komputer.

Dolanan kanggo bocah[sunting | sunting sumber]

Dolanan opo wae sing biasane disenengi bocah-bocah? Dolanan tradisional kanggo bocah cilik jenengé béda-béda saka dhaérah siji lan dhaérah liyané. Conto dolanan kanggo bocah-bocah antara liya:

Dolanan kanggo wong diwasa[sunting | sunting sumber]

Dolanan komputer (game)[sunting | sunting sumber]

  • Dolanan vidéo gamé
  • Dolanan komputer
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolanan&oldid=879192"