Hobi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prakata[sunting | sunting sumber]

Hobi utawa kesenengan iku kabeh sing disenengi masing-masing menungsa sing umume dudu pegawean utama/pokok ning pegawean sambilan.

Werna-Werna hobi[sunting | sunting sumber]

Kagunaan[sunting | sunting sumber]

Kagunaan hobi iku antarane kanggo nyalurke kesenengan utawa kanggo ngilangke stress



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hobi&oldid=805042"