Musik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prakata[sunting | sunting sumber]

Musik, saking basa Yunani Μούσες Muse, "Déwa Nyanyi" niku tegesé seni sedaya ingkang wonten gandhèng-cènèngé kalian sawara. saged ngagem swara manungsa, nanging saged ugi ngengge swara piranti-piranti musik.

Jenis Musik[sunting | sunting sumber]

Artikel utama: Génré musik

Perangkat[sunting | sunting sumber]

Uga Delengen[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Musik&oldid=804141"