Zungri

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Zungri ing kidul-kulon Vibo Valentia
Lokasi Vibo Valentia
Zungri-Stemma.png

Zungri iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Vibo Valentia, region Calabria, Italia. Jembar wewengkon 23 km2 lan cacahing padunung 2.182 jiwa. Zungri wewatesan karo: Briatico, Cessaniti, Drapia, Filandari, Rombiolo, Spilinga, lan Zaccanopoli

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia

38°39′20″N 15°59′00″E / 38.65556°L 15.98333°W / 38.65556; 15.98333


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zungri&oldid=961733"