Menyang kontèn

Wanaénggal, Grabag, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanaénggal
Désa
Wanaénggal kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wanaénggal
Wanaénggal
Wanaénggal kapernah ing Jawa Tengah
Wanaénggal
Wanaénggal
Wanaénggal kapernah ing Indonesia
Wanaénggal
Wanaénggal
Koordhinat: 7°47′53″S 109°53′30″E / 7.7981°S 109.89167°E / -7.7981; 109.89167Koordhinat: 7°47′53″S 109°53′30″E / 7.7981°S 109.89167°E / -7.7981; 109.89167
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGrabag
Kodhe laladan
administrasi
33.06.01.2020

Wanaénggal iku désa ing Kacamatan Grabag, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.